om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går. om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart du än går.


yesterday was a good night


kul kväll igår

Hej Allihopa. Kul kväll igår! Dock inte lika rolig idag.. Blir nog till att ha lite filmdag idag. Någon mer än jag som vaknade pga åskan i morse eller? Nog längesen det åskade så här mycket och länge. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Har inte så mycket att komma med just nu. Kvällen igår var lyckad iallafall!

off to målsryd


jag behöver verkligen ett break

Tjennnnaa! Jag har ju inte skrivit i något inlägg idag än.
Jag har fan vrålpluggat i en hel vecka nu. Det är riktigt skönt med helg, så jag behöver ett break! Ikväll drar jag till Jonte en sväng. Hörs igen senare!

massa myyyys


massa mys med vovven min :')

justgirlythings

love it ♥

this is so true


såret på bröstet

Hej! Jag tänkte berätta för er om Tixa, varför hon har ett sår på bröstet. Folk har frågat å så, så jag tänkte skriva det här, så slipper ni undra! :)
När vi var i Turkiet så passade min moster Tixa och en eftermiddag när hon och en vän till henne satt på hennes inglasade altan så låg Tixa under bordet. Så gick det en katt precis utanför glasrutan och samtidigt som min moster och kompisen såg katten så ropar dom ''katt'' och då har Tixa sett katten för längesen och rusar mot glasrutan och rakt igenom den. Hon fick en ca 10cm lång glasbit i bröstet och fick akut åka in till Blåstjärnan. Veterinären sa att hon måste ha haft änglavakt. Eftersom att dom var tvungna att sy i henne så fick dom raka bort nästan all päls som hon hade på bröstet. 6st stygn blev det. Glasrutan var 3mm tjock och fråga mig inte huuuur hon lyckades springa igenom den.. Hon måste kommit i en jävla fart bara. Men nu vet ni! :)

follow the leader


ute en sväng med mitt ♥


school girl


time for school

that day you remember, that day you will always remember


like a warm summerbreeze


I remember every word you said.


rött, rött, rött

Godmorgon! Igår så åkte jag och Malin till stan en sväng. Jag fyndade ett par röda byxor som jag velat ha väldigt länge nu! Fyndade även ett par röda shorts (y)
Idag ska jag börja plugga lite är det tänkt. Men innan dess så tror jag att Malin och jag ska ut å fota lite till.
Ha en bra dag så hörs vi senare!

Trotsar regnet och drar mig mot Borås!

bjuder även på en väldigt gammal bild

10 saker var som jag älskar & hatar

10 saker som jag älskar, som ni förmodligen inte vet om.
1. jag älskar england och amerikanska flaggan! (kanske jag har sagt innan)
2. jag älskar verkligen mjölk! jag är laktosintolerant, så jag dricker laktosmjölk & jag äääälskar det! kan dricka hur mycket som helst. om man tillexempel har köpt godis och sitter hemma med ett par kompisar, alla sitter och dricker någon form av dricka utom jag, som sitter och dricker mjölk. Inte alla som gör det..
3. jag ääääälskar killmagar, helt besatt av snygga killmagar!! vilken tjej gör inte det liksom?
4. jag älskar musik, det gör väl typ alla med? men jag skulle inte klara mig utan musik. när jag sitter och tittar på tv ibland så kan jag till och med sätta på musik ibland. vad nu det ska vara bra för(?)
5. jag älskar gosedjur! alla slags typer och former av gosedjur. kan vara vad som helts i stort sätt!
6. jag älskar att åka bil! särskilt på natten eller kvällen! det är så mysigt och avkopplande.
7. jag älskar disney! alla slags disneyfilmer man kan tänka sig & jag har jätte, jätte många hemma. både dvd och vhs.
8. jag älskar att redigera bilder! beror på vad det är för bilder och hur jag redigerar dom. men det är jätte roligt!
9. jag pratar.. jag älskar att prata! jag skulle inte kunna stå ut en dag utan att prata. en gång när jag tappade rösten för att jag var så förkyld, så var jag förtvivlad för att jag inte skulle kunna prata på ett tag..
10. jag skulle lätt kunna överleva på en öde ö, vad det gäller mat. jag äääälskar frukt! jag skulle kunna leva på det! jag äter nääästan alla frukter som man kan tänka sig faktiskt!

10 saker som jag hatar, som ni förmodligen inte vet om.
1. jag hatar, hatar, hatar och fullkomligt hatar spindlar.. dom är stora äckliga och bara åååååhhh..
2. jag hatar när förhoppningar inte blir som man hoppats på.
3. jag hatar att jag har typ tvångstankar..
4. jag hatar när tixa gör sina valpblickar när man skäller på henne.
5. jag haaaaatar dubbelmoral
6. jag hatar när man ser en dööödligt snygg kille på teven som man inte kan komma åt!
7. jag hatar att jag aldrig kan ta tag i saker när jag väl måste göra det.
8. när man är ute och fotograferar och tar 100st likadana bilder men ingen blir bra, baraför att det är någonting i vägen eller någonting som stör en på håret/ögonen/munnen, ja, allt vad det nu kan vara. så kommer man in och har ingen sådan bild bara för att ALLA blev jätte dåliga även om man tog så många.
9. jag hatar när jag nästan aldrig kan bestämma mig vilken glass jag ska ha när jag köper klass.
10. jag hatar mörker..

I miss it so much, I miss everything

De här låtarna får mig verkligen att tänka på Turkiet, Alanya & Sunflower. Jag saknar verkligen det där stället..
På min spellista (Turkey 2012' ♥) kan ni hitta låtarna och även fler låtar som påminner mig om Turkiet.

Nu fan får jag ligga i!!







































Godmorgon! Möte på skolan idag igen & jag är så himla glad just nu! Dock ska jag inte ropa ''hurra'' än.. Men nu i två, kanske tre veckor fram över, så får jag bara PLUGGA, PLUGGA och PLUGGA, och slutligen HOPPAS!

not ready for school, than.

Hej! Nej, jag är inte redo för skolan. Tycker att det ska bli så sjukt tråkigt att gå på den skolan. Får väl se hur länge jag står ut..
Malin följer iallafall med mig dit idag för hon ska prata med Pia. Börjar klockan 10 (?) tror jag. Har precis fixat mig klart. Rätt go start att börja lite senare för en gång skull.
Den spellistan som jag gjorde som påminde mig om Turkiet, den listan lyssnar jag fortfarande på. Att jag inte tröttnar..
Nu ska jag fixa iordning det sista innan bussen går. Så, have a nice day!

can you feel the Love?


It sucks!

Medan alla är super peppade inför imorgon, så har jag en dag kvar! Dock är jag inte alls taggad för att medans alla börjar ettan, så kommer jag gå och läsa upp mig för att jag hade ett svin till engelska lärare som är helt rubbad. Så för er som undrar så ska jag gå en skolan där jag ska läsa upp de ämnet som jag har missat.
Jag tycker att det är så himla onödigt verkligen.. Ett helt år ska jag behöva gå för att läsa upp mig vilket kanske egentligen bara tar 3-4 månader? Riktigt onödigt! Fyfan för skolan alltså.

Hey, I just met you, And this is crazy, But here's my number, So call me, maybe?


fσllσω ყσυя ∂яєαɱ


Framtidsplaner är bra








































Nu har jag konstaterat att jag är sjuk.. Hostar, nyser, snyter, hes, ont i halsen osv. Sen är jag så avundsjuk på alla som är i Turkiet nu och alla som ska dit just nu i denna stund. När jag var där så var det en kille som jobbade på hotellet som sa att man kan tjäna riktigt, riktigt bra under två år om man jobbar som fotograf där nere. Kanske skulle satsa? (a)

Och där bröt det ut..

Okej, där bröt förkylningen ut.. Halsen är typ svullen och torr och jag pratar som om jag inte hade någon röst.. Hur nu det går till? Märkte även när jag skrattar att jag låter som en jävla fågel eller något? Herregud.. Nu säger jag godnatt!

Härligt, Fantastiskt, Riktigt bra, det är bara så det ska va'

 

Life is Life

Tjotahejti! Jag och Malin var ute idag och igår och tog lite kort. Kände att det behövdes! Har typ inga kort på mig kvar.. Plus att vi tog nya på oss båda :) Nästan alla bilder blev superbra! :)
SKOLAN på torsdag. Det känns så himla, himla tråkigt. Jag vill verkligen inte börja skolan nu.. Sommaren har ju knappt inte börjat.
Tråkigaste sommaren på länge faktiskt. Typ inte gjort så mycket. Förutom, Falkenberg, Varberg, Turkiet. Typ.. Vädret har varit kasst å allt.. Jätte tråkigt. But life is life, I think..

behind brown eyes


if you love it like I love it. and you feel what I feel inside. if you want it like I want it.


sometimes you'll find back to the true friendship


En bild..

1. bilden: En bild på dig själv.
2. bilden: En gammal bild på dig själv

3. 
bilden: En bild på någon i din familj.

4. bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
5. bilden: Någon i din släkt.

6. bilden:
 En bild som påminner dig om gamla tider.
7. bilden: En bild på en tid du saknar.
8. bilden: En bild från i somras.

9. bilden: En bild som gör dig glad.

10. bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

11. bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


Låtar som verkligen får mig att tänka på Turkiet..


Helt galet vad jag saknar Turkiet! Jag saknar allt med det! Allt!
Klicka er in på min spellista -->   Turkey 2012' ♥

Turkiet, Alanya, miss it ♥





yäääääy, kompisar (y)










Jag vet att jag sa att jag skulle lägga in massa bilder, men jag har suttit och gått igenom och rensat, redigerat, lagt in på facebook och nu bloggen. Jag orkar inte.. Det har tagit alldeles för lång tid. Jag fattar inte ens hur jag orkar sitta så länge och hålla på med bilder.. Herregud - HAHAHA, jag skrattar lika mycket varje gång jag hör eller säger det ordet själv! Ni får nöja er med dessa bilder. Det kanske kommer upp fler när jag inte har någonting att göra någon dag (y) Det får räcka för stunden iallafall.
Jag har haft en så himla fantastisk vecka och jag ville verkligen inte åka därifrån. Det var så underbart med värmen, poolen, solen, personalen och aaaaallt var bara så jävla bra! Ta mig tillbaka!

this is love, this is love, this is looove ♥


Paradise!

I will never come back home!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1963682/images/2012/pic_5020f9d8ddf2b3064200009d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1963682/images/2012/pic_5020f9d8ddf2b3064200009d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1963682/images/2012/pic_5020f9d8ddf2b3064200009d.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1963682/images/2012/pic_5020f9d8ddf2b3064200009d.jpg" class="image">


Landvetter - Turkiet - Analya ♥♥

Nu drar jag från den här regniga skithålan och beger mig mot Turkiet!  
Hoppas ni får det bra här hemma i regniga Sverige!
Som sagt, så ska jag försöka uppdatera från mobilen eller en dator där nere, om inte annat så hörs vi när jag kommer hem igen! Då lovar jag att ni ska få bilder! 




Dagen är här!

Vaknade för ungefär en och en halv timma sen. Kunde verkligen inte sova.. Så nu ligger jag i sängen och tittar på barnprogram (à) hihi, Jag trodde jag skulle vara jätte nervös nu vilket jag faktiskt inte är. Jag har aldrig flugit förut och jag är väldigt höjdrädd. Men än så läge är jag inte så nervös, som tur är :) men jag blir nog det senare när vi väl är på väg till flygplatsen.. Jag tänkte skriva ett inlägg innan vi åker och kanske slänga upp en bild på dagens kläder å lite så. Och när jag väl är nere (om jag lever så länge) så ska jag försöka blogga någon gång i veckan med :) Om vi inte hörs mer, så får ni ha det så bra, för det ska jag ha! Kramisar!


RSS 2.0