hard work

Hej!! Som jag sa för ett tag sen så skulle jag och Emma börjar träna och det har vi gjort nu. Så jävla skönt! Ska bli värsta biff till sommaren nu! Haha..
Jag ligger i sängen nu och kollar på Taken. Jag är nog en av dom få i världen som inte har sett den, så det blir en liten premiär för mig idag kan man säga. Imorgon vet jag inte vad som sker.. Ska ju jobba antagligen, om jag inte mår sämre imorgon.. Känner att jag börjat hosta mycket ikväll och är väldigt seg och slö, känner mig typ lite febrig. Så vi får väl se. Nu ska jag titta klart på filmen. Godnatt! 😘


bara sååå tråkigt..

Hej! I helgen har jag bara legat och degat.. Skojar inte. Jag har verkligen legat ner hela helgen och gjort ingenting. Skönt de med! Nästa vecka börjat hårdträningen för mig och Emma. Ska bli riktigt gött faktiskt!
Tänkte köra 5st typ "detta visste du inte om mig" för att jag har riktigt tråkigt..

1. Jag är seriöst höjdrädd.. Hatar att åka på broar tex. Det behöver inte ens vara en hög bro, jag är lika nervös varje gång.
2. Jag är seriöst beroende av allt som går på teven. Jag förstår inte riktigt dom personerna som "aldrig" (nästan) tittar på teve. Missar jag tex Idol, X-factor, solsidan osvosv, så måste jag titta på reprisen eller på play.
3. Jag har riktig fobi för gammal mat.. Mögel och datum som gått ut.. Jag ryser och bara bläbläblä......
4. Jag är INTE beroende utav Facebook, tro det eller ej! Men på senare tid så är jag inne typ 2 gånger om dagen, MAX. Hela dagen kan gå ibland och när jag ligger i sängen på kvällarna så kan jag komma på att jag inte har tittat på hela dagen och sappar snabbt igenom nyhetssidan.
5. Jag är riktigt, riktigt rädd för att flyga flygplan.. Jag har bara gjort det två gånger dock och det var när jag åkte till Turkiet i somras, fram och tillbaka. Dom säger ju att det är de säkraste sättet att transportera sig på. Men varje gång man flyger så riskerar man ändå livet på något sätt.


bästa

Hej! Två dagar nu har jag spenderat med bästa Fredrica! (funny) Och vi har skrattat såpas mycket nu att vi båda är odödliga! hahaha.. Jätte roligt och mysigt har vi iallafall haft det!
Och i fredags följde jag med Bella hem också, vi hade även vi en hel del skratt! haha..
Hoppas att ni haft en bra helg!


Zayn Malik

ÖGONGODIS


uttrycker mig en aning

Jag vill egentligen bara uttrycka mig om en sak.. Blondiner, eller ljushåriga tjejer där ute, ni som fyller i era ögonbryn mörka, det är inte snyggt! Haha.. Förlåt, alla har sin egen smak jag vet! Menar inget illa med detta jag skriver nu, men det är som att matcha någonting som inte ens matchar ihop. Ljushåriga ska inte fylla i sina ögonbryn mörkbruna eller svarta, det passar helt enkelt inte! Jag syftar inte på någon särskild nu, men jag har sett många som fyller i sina ögonbryn så mycket att dom blir jätte mörka. Det går ju ann för dom tjejer som är mörkhåriga att dom gör det, men man får liksom anpassa ögonbrynen efter färgen på håret :) Så ni som nu gör det och ni som nu läser detta, tänk på det! :)

Forrest Gump

Till slut kom vi iväg till Göteborg och vi gick på mässan och tittade på shower och sånt. Åkte hemåt och köpte med oss kinamat. Så jag har inte hunnit göra så mycket fram tills nu typ, då Forrest Gump började för en kvart sen. Så vi ska titta på den. Blir nog en helt vanligt söndag för mig idag, chilla lite fram till praktiken börjar på tisdag igen! (tror jag börjar på tisdag) höhö..

Vill också gratta min kusin Timmy som fyller hela 18år idag! Grattis på dig din galna idiot :*


värsta pepp ju!

Idag har jag varit jävligt pepp faktiskt! Vart igån som fan på bloggen ju! hahah..
Göteborg idag ju, fick med mig finfina grejer hem! Imorgon blir det förmodligen Göteborg igen. Annars kommer jag tjata bokstavligt talat HÅL i huvudet på min mor! Det är ju MyDOG där den här helgen och jag måååste bara dit! Så imorgon blir det väl upp lika tidigt igen och göra sig redo för ännu en heldag i Götet
Nu säger jag godnatt!

verkligen uppe med tuppen..

Verkligen huuuur trött som helst! Jag ligger kvar i sängen fortfarande, och orkar typ inte gå upp.. Vilket jag verkligen måste göra nu. Jag får lägga på ett ryck sen när jag sminkar mig och fixar håret helt enkelt! Känns lite meningsslöst att jag ska gå upp såhär tidigt när jag kommer få sitta på rese/centralen i en timma när jag kommer till stan.. Lär nog somna på både bussen och sen när jag väl väntar.. Jävla skit bussar som suger!
Ha en bra dag :D

julafton nr2

Godnatt! Eller, ah, det kan man väl säga?..
Har haft julafton nr2 hos farmor idag. Blev en aning sen julafton, men det funkar det med! Imorgon blir det Göteborg för lite shopping med Lina. Härligt! Skulle följt med henne hem efter vi varit hos farmor, men jag riskerar inte att få ögoninflamation vilket Lina har just nu. Så jag tar bussen halv 10 in till stan imorgon och möter upp henne där. Dock kommer jag att få sitta och vänta på henne i typ en timma.. höhö! Mindre roligt! Och någonting som också är mindre roligt är att jag fortfarande är klarvaken och ska upp skit tidigt..
Jaja, tänkte iallafall lägga mig ner i sängen nu och försöka sova lite innan jag ska upp igen.
Hoppas alla haft en bra dag!

4 från igår


tvåtusentretton


RSS 2.0