GOTT NYTT ÅR


Jag skulle mest berätta vad som händer idag. Har lite packat så jag hinner typ inte sitta här. Jag ska stäääda i mitt väldigt stökiga rum.. Gå en långpromenad med hunden, hoppa in i duschen och sedan det jobbiga.. Fixa mitt vädligt, väldigt jobbiga hår! Jag vet inte hur jag ska ha det ikväll så jag ska exprimentera som satan sen. Och på tal om kvällen.. Emma kommer någon gång under dagen också, sen ikväll så ska vi till Östra Frölunda, haha! Ödemarken typ.. Men hoppas på en fet kväll! Sen vill jag önska alla ett  Gott Nytt År!

Där det regnar 12 månader om året, 7 gånger i veckan


Hemma efter en slaskig heldag i Borås. Där det regnar 12 månader om året, 7 gånger i veckan, jaja.. osvosv..
Jag hittade faktiskt två par jeans för värsta kanon priset på gina! DOCK glömde jag av att jag hade ett presentkort där så jag betalada med kontanter, hehehehe.. Sen hittade jag en fin kofta och lite glitter och glamor accessoarer till nyår! 
Nu blir det massa tv mys med bästa tjejen! Imorgon blir det ännu en heldag i regniga och slaskiga Borås igen. Åker in med Funny på förmiddagen och Emma åker hem :( Men jag får nog en kanon dag med Fredrica i stan!

uppe med tuppen för lite shopping med världens bästa vän

Som sagt, idag är jag uppe med tuppen och jag är verkligen huuuur trött som helst! Men vad gör man inte för lite shopping och vad gör man inte för vänskapen :')
Ska hur som helst börja göra mig iordning nu. Emma kommer runt halv 11, 11 och då ska vi åka typ direkt. Vi hörs lite senare eller så får ni ha lite egen koll när vi hörs igen ;) 

dagen före dopparedagen

DANFÖREDOPPAREDAN' idag! Vilket betyder att det bara är en dag kvar till Julafton

Johnny Depp


otroligt, mega o pepp..

Skulle egentligen bara uppdatera mig lite, så ni vet att jag lever!
Festen igår sög verkligen.. Dagen idag har varit jätte dryg, jag är tpy jätte trött och inte alls pepp på någonting, inte ens julafton.. Och om vi inte hörs innan dess så vill jag önska alla en riktigt God Jul! Men jag hör av mig innan dess, lovar :*

Nya praktiken

Här kommer lite bilder från den nya praktiken jag börjat på!✌


Jävla idioter, rent ut sagt.

Jag är absolut inte rasist. Snarare tvärtom. Men nu är jag så jävla trött på att ALLT i Sverige, i SVERIGE!! Börjar bli rasistiskt! Är det våra svenskars fel att alla utlänningar vill flytta hit bara för att Sverige är ett så fruktansvärt bra land? Låt Sverige förbli svenskt för fan!
Vi får inte sjunga våran egna nationalsång i kyrkan längre bara för att det är rasistiskt, mat och andra grejer ändrar vi namnet på bara för att det inte ska vara rasistiskt, nu har till och med dockan i Kalle anka på julafton klippts bort bara för att dockan är mörk och det är rasistiskt. VAD ÄR DET SOM ÄR RASISTISKT MED DET?! Själv tycker jag att det hade varit MER rasistiskt att inte ha med någon mörk någonstans över huvudtaget! Det visar ju bara (enligt mig) att det finns olika sortens människor här i Sverige, mörka som ljusa. Men nu är det också rasistiskt! WTF?! Vem fan är det som ens kan med att klaga så mycket på att Sverige är rasistiskt?! Sverige är ett eget land precis som alla andra länder! Vi svenskar bodde här FÖRST, sen kommer alla jävla utlänningar och säger att allt och alla är rasister?! BULLSHIT! Nu låter jag jätte rasistisk men jag är bara så fruktansvärt irriterad på alla dom människor som säger att allt och alla är rasister bara för därför! Vi är för i helvete inte rasister bara för att vi sjunger nationalsången i kyrkan, vi är för i helvete inte rasister vara för att saker heter någonting "rasistiskt" (enligt er) FATTA DET NÅGON JÄVLA GÅNG!! Det är sorgligt att ni utlänningar vill fly från era egna länder för att det är ett helvete att bo där, men kom då fan inte hit och tyck att alla är rasister och att allt är rasistiskt! Nu menar jag absolut INTE alla utlänningar!! Men ganska många! Kommer ni hit av olika dåliga anledningar från erat eget land, GILLA DÅ LÄGET! Det är så här det funkar i Sverige! Men nu har ni lyckats ändra på sååå sjukt många grejer att Sverige snart inte kommer vara Sverige längre..
Tack för mig.


treee eeegoo

 Hej! Hoppas alla mår bra? Själv mår jag bra!
Ledig veckan ut och sen börjar jag på ny praktik på måndag, gööött!

12/12-12


Dagen fotografering - Rottweiler & Schäfer



vrider och vänder på datorn


Så här roligt sitter jag och har nu när jag jobbar (y) Vrider och håller på med datorn.. höhö

heeeej mitt vinterland!


Nu är snön verkligen här! -20 grader ute och svinkallt..
Jag älskar verkligen julen, men fan inte all snö, is och slask..

fetaste muggen ever


Jag måste bara dela med mig av den här aaaaas fräääna muggen!
Hur cooool är den inte?! Ser precis ut som ett objektiv!

welcome december


yesterday before today


RSS 2.0