morgon mys ღ


behöver eran hjälp nu!









Jag behöver verkligen hjälp!
jag vet att det är mitt beslut och att det är jaaaag som ska ha jackan, men jag kan verkligen inte bestämma mig.. jag tycker båda två är precis lika fina! dock så har jag redan en marinblå jacka, så det kanske är lika bra att jag tar den svarta (?) vad tycker niiii??!

I'm gonna miss this little thing..



depression..

Nu har jag äntligen sett sista delen av twilight.. Och jag kommer verkligen gå i depression nu när det inte kommer komma några fler filmer.. Ska inte avslöja något i filmen för er som inte sett den och vill se den, men ni kommer bli riktigt, riktigt chockade i en av scenerna!
Nu sitter jag på bussen på väg hem med Malin och Anton, och sängen väntar hemma. Den underbara sängen som ställer upp i alla lägen! Även då jag går i depressioner!


bäst musik just nu

Den här låten är så sjukt bra! Bästa låten just nu.
Ni har väl inte missat portkod1321 som går på svtplay varje tisdag klockan 5? Bästa serien!
Jag trodde verkligen att jag var ensam om att sitta och titta på denna serien i med att den inte går på teve och alla inte orkar gå in på dator/mobil/surfplatta och titta? haha.. men det är tydligen väldigt många som gör det! Och ni som inte tittar på denna serie borde verkligen göra det! Där ifrån är den här låten med också.


mariedal cup

2 från mariedal cup.
tack vare cupen så är jag sjuk nu.. man blir verkligen alltid sjuk när man har varit där en hel helg.. usch!


våffelmys med nicko igår


världens bästa


work all day long

God kväll! Hoppas allt är bra med er?
Igår och idag så har jag hjälpt min syster i butiken så jag har jobbat hela dagarna i två dagar nu, så jag är helt slut.. Dock är nog mina stackars fötter tröttare än vad jag är, höhö.. Jag skulle lätt bara kunna gå och lägga mig nu, bums! Men envis som jag är så måste jag kolla på Twilight som börjar klockan nio och är slut runt halv tolv? Men dom är så bra alla dom filmerna så jag kan typ inte låta bli nu när dom ändå går på tv.


hål i öronen

Eftersom att jag tog ut mina örhängen för ca 8år sedan pga infektion, så trodde jag att dom hade växt igen, men inte då! hahah, Linda tvättade rent lite grann och körde in örhängena utan problem. Gött ju!


please, do not leave me now, not alone

Dear summer, I miss you..

snow white and the huntsman

Sitter just nu och tittar på snow white and the huntsman. Sett den en gång tidigare och för er som inte har sett den, borde verkligen göra det! superbra!


På väg till A6


SM GULD


lite nytt, var på tiden

Godmorgon! Eller för mig är det morgon fortfarande för det känns som att jag inte har vaknat än riktigt.. Men jag har ändå suttit och ändrat lite i menyn →
Blev bättre än innan iallafall! Nu hade jag tänkt att gå ut med hundarna, så får vi se om jag piggnar till lite!

shiiiiiiiiiiit, vad trött..

Såhär har jag gått klädd hela dagen verkligen, dock inget smink, rufsigt hår osvosv.. haha! Jag är verkligen hur trött som helst.. Jag ser typ ingenting längre för allt är helt suddigt i ögonen. Jag behöver nog lite sömn känner jag! Kolla extra noga i menyn, →→→ jag har ändrat bilderna lite, och ska förtsätta med de när jag hinner och har lust, ska även försöka få till texten och headern bättre osvosv.
Natten!

imorgon väntar sressdag..

~bild i repris(?)~
Rubriken säger allt! Det har verkligen varit sååå himla skönt att vara hemma imorgon och bara ta allt i lugn takt och sen parts loss på kvällen, men inte då.. Nä, imorgon åkte jag såklart på att jobba i några timmar.. Minsta kul! Men det får gå ändå. Hoppas på att jag hinner med allt jag har på schemat imorgon. Nu ska jag snart sova, ska försöka titta klart på filmen som går på 6an just nu bara. Godnatt, sleep well!


studio bilder











invigning

Igår invigde jag mina johnny bulls :)


studio bilderna

Som ni säkert såg så har jag fått bilderna från studion när jag hade med mig Tixa i förra veckan.
Själv tycker jag att dom flesta bilderna blev väldigt bra. Jag har många fler på henne som jag är jätte nöjd med som även ni kommer att få ta del av. Här är en favorit!

tillsammans. genom allt.


RSS 2.0