TVÅ DAGAR KVAR TILL TURKIET

Hej Allihopa! Höhö, jag som sa att jag var tillbaka.. Bullshit ^^,
Jag har börjat packa, eller man kan säga att jag är klar. Jag skulle packa så lite som möjligt, men ser nu att väskan faktiskt är full.. Fan.. Om två dagar åker vi till Turkiet! UNDERBART! Värme, sol, & bad! Så himla härligt! Äntligen!
Ensam hemma är jag just nu med, och huset skakar pga musiken som spelar så högt.. Hehe, ett under att ingen granne har kommit och klagat! Nu får jag sluta babbla, kom just på att jag har mat på spisen! Ciaaoo!

Välkommen till Sverige Malin!

Hej, tänkte köra på ett snabbinlägg här nu.
Idag så fyller Micke 40, och det lutar åt att vi ska dit. Får se om jag följer med. Det är ju dock ikväll och fram tills dess så ska jag nog träffa Malin lite innan hon åker igen! Vi har väl tid visserligen, hon bor ju här nu!!
Vädret är bra idag iallafall! Skönt de. Så himla, himla trött på regn, regn & regn nu så det är inte sant. Inte mycket till sommar tycker jag inte! Nä, nu ska jag fixa iordning mig lite, så får vi se vad dagen bjuder på (y) (bilden tagen i falkenberg'12)

Dagens..

Dagens humör: tänkande humör?
Dagens kläder: just nu sovkläderna!
Dagens roligaste: mor min!
Dagens sötnos: vetinteän.
Dagens snygga: min morgonfrilla.
Dagens att göra: städa rummet!
Dagens låt: Let's do it again & Där palmerna bor.


Tillbaka på plats igen!

  
Hej Allihopa! Hänt mycket sen sist jag skrev då Cornelia skulle komma till mig!
Som sagt, Cornelia kom hit och vi hade fantastiska dagar tillsammans, vi spenderade några av dagarna i Borås, några dagar i Svenljunga och såklart några dagar i Hillared. Det vart tomt när hon väl åkte hem, men vi fick ett kanon bra slut på veckan :*
Tänkte berätta lite mer vad som har hänt och så under denna veckan som har gått! :)
Förra veckan åkte jag som också sagt in till Borås med mamma & pappa för att fixa pass till mig, för vi drar till Alanya om 2 veckor! Så jävla underbart! åååååååh, vad jag längtar!! Så bokat resa har vi hunnit med, sen har jag varit hos Kajsa i två nätter (dock inte i rad) Kan ju tillägga att vi gjorde världens godaste fruktsallad igår! Den var kaaaanon god! Och vi har tittat på en superbra film också! Vi har förälskatt oss i samma kille :( ''V''
Jag har varit i Vaberg med Släkt, familj och vänner (y) Mer än så har jag nog inte gjort, inte vad jag kan komma på just nu. Imorgon är det onsdag och jag tror att Emma ska komma till mig. Vi ska åka ner till Falkenberg tidigt på torsdag morgon för att det är någon marknad där nere så vi ska dit över dagen. På kvällen sen så blir det torsdagskväll för oss två.
Nu ska jag ta och titta klart på en film som jag började titta på igår innan jag åkte till Kajsa. Något tråkigt inlägg just nu. Tänkte lägga in lite bilder sen som jag tagit med mobilen (y) Ha det bra sålänge!♥

I #smile as long as I have #you in my #dreams


miss that day..

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen idag, jag! Nä, jag råkade vakna och kan nu inte somna om.. Så jag tänkte, varför inte blogga lite? :) Hoppas på att jag somnar snart! Idag ska jag packa lite mitt på dagen. Sen ska jag fixa iordning mig för mamma, pappa och jag ska in å fixa pass till mig (y) höhö, bra att jag inte har något! Ni får ha en bra dag!


RSS 2.0