find your own way and fly away

fly, fly away

blubblubblubblub

Hellu! Ligger i sängen och tittar på Johan Falk, som nu var slut, haha! Fullspäckad helg må jag säga.. I fredags var jag, Bella och Anton på bio. Vi gick på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter nu, men det var en ny version av motorsågsmassaken i 3D! Höhö, första och sista gången jag går på skräckfilm på bio och särskilt i 3D. Igår var jag hemma och myste med familjer, åt lite god sushi och sen fruktsallad på kvällen till melodifestivalen. Och idag åkte jag och mamma iväg till gekås. Kom hem, åt lite, gick långpromenad med hunden och sen bara ta det lugnt och nu ligger jag här. Tänkte sova nu också! xoxo


loooooov

God dag! Hoppas allt är bra med er? Själv mår jag bra men jag är väldigt trött. I måndags så var jag ju med Bella i stan och igår hade jag och mamma mysdag i stan, gick runt och kika lite och tog en fika. Idag är jag hundvakt åt Abbe. Stooooor han har blivit! Är nu precis över Tixas höjd. Har precis ätit lite och ska gå ut med vovvarna om en liten stund tänkte jag. Ha en bra dag!


första dagen på lovet

Godmorgon! Uppe med tuppen första dagen på lovet, känns ju lite sådär må jag säga.. Jag vaknade jätte tidigt, typ kvart över åtta eller något sånt. Ska iallafall fixa iordning mig lite för jag och Bella ska in till stan en sväng.
Hoppas att jag inte tråkar ut er aaaallt för mycket nu när jag typ inte är aktiv längre.. Tack till dom som fortfarande faktiskt klickar sig in här♥

mys dag

Hej! I helgen har jag känt mig helt död! Säkert på grund av förkylningen. Nyser, hostar och håller på. Så igår låg jag ner hela dagen, tittade på massa filmer och även på melodifestivalen på kvällen sen. Nu ska jag göra mig iordning lite sedan ska vi till stan en sväng!


det vankas våååår i luften


RSS 2.0