kärlek


Haaaallooooweeen

Godmorgon! Som sagt så tog jag lite bilder med min OnePiece igår ↑
Uppe med tuppen idag känner jag.. Vaknade halv nio, klaaaar vaken! Jag gick iallafall upp och åt frulle i lugnan ro. Och sen fastnade jag här. Ska ta och gå med vovvarana snart tänkte jag. Efter de så ska jag fixa mig lite för jag och Kajsa ska in till stan en sväng. Hoppas ni har en bra dag! Och juste! Det är Halloween idag! Glad Halloween på er alla! (säger man så..(?)) haha skit samma! Ha en bra dag!

Wyndlee Victim Of Love


thaaaank yooooouu

höhö, tog några bilder i min gosiga onepiece idag..
ledsen att jag inte har hållt igång den här stackars bloggen på ett tag.. jag läggr ut någon gån ibland typ en text och en bild under, jävligt roligt osvosv.. hehe! jag får ta och skärpa mig känner jag! tack till er som tar er tid och fortfarande är inne och kikar fast jag inte uppdaterar!

cozy


make my wish come true


breaking dawn - del 2, gryyymt!


oj vad dålig uppdatering..

ph1: ego i studion. ph2: mamma köpta johnny bulls till mig. ph3: fotade mina små rävar när vädret var så fint. ph4: promenad med vovvarna :)



så himla glad

Rubriken säger verkligen allt! Jag är så glad verkligen! Imorgon ska jag och Louise åka ner till skåne och hämta våra nya vovvar. Hon ska ha en Collie och jag ska ha en Mittelspitz. Åh! Jag längtar så! Så vi får hoppas på att Tixa och Foxy som hon heter kommer att komma bra överens!

bästa vän


bästa vän


shut up, keep calm and kiss me


Don't cry. Just say fuck you' and smile


you can not be old and wise if you were never young and crazy


Svar på fråga

Tänkte svara på en fråga som jag fick.
Kajsa: går inte du i skolan? svara gärna i ett inlägg :)
Och jo, jag går i skolan, dock praktiserar jag just nu på så gott som heltid :)


Hej.......

Hejsan! Som ni såg så har jag varit ute med hundarna idag och fotat lite. Var uppe ganska tidigt imed att Abbe kom redan vid kvart i sju. Så  runt 10tiden gick jag ut och ljuset och allt var så himla fint ute. Riktigt nöjd! Dock hade jag mellan 4 & 8 sekunder på mig att få en bra bild på dom båda, så ni kan ju räkna ihop hur lång tid det tog allt som allt.. Men jag är nöjd och hundarna verkar super nöjda, dom har sovit i stort sätt hela dagen. Skööööönt!

fina hundar i fint höstväder


lovely pink

I måndags när jag hade slutat praktiken så mötte jag upp Linda och vi stack till Gina en snabbis innan min buss gick. Fick med mig en jättefin rosa stickad tröja hem. (Bättre bilder i inlägget nedanför) fint med färg nu till hösten & vintern!


autumn







höst, underbara höst

Nu var det ett tag sedan? Känner att jag fick pepp på att blogga lite :)
Rubriken talar till en viss del sanning, men bara när vädret har varit som det har varit idag. De fantastiska vädret som vi haft idag är ju inte att klaga på? Hoppas på lika fint imorgon! Då gör kameran mig sällskap ut i naturen! Alla fina färger! Kan det inte alltid vara fint väder? Som om jag är ensam om att tycka att det är riktigt, riktigt tråkigt när det bara regnar hela tiden? Det finns liksom inget bra med regn? Det är kallt, det är blött, man blir lätt skitig, den som tillexempel har plattat sitt hår har inget platt hår längre eftersom att han/hon gick ut i regnet. Nä, hösten är bara underbar när det är som bäst väder! Vi får helt enkelt hoppas på en lika fin dag imorgon!


Rottweilervalpen Abbe






RSS 2.0